Gent Gran

Activitats curs 2020-21

Una gran oferta de tallers

Enguany el Programa FACTORIA SÈNIOR CLUB, per al curs 2.020-21, ve amb molts de tallers i importants novetats, derivades de la normativa legal aplicable per a la reobertura dels clubs, una vegada acabada la declaració d’Estat d’Alarma. Clica damunt la imatge i concertarem una visita amb al vostre club o associació:

I clicau damunt la imatge següent si voleu descarregar-vos la revista informativa dels nostres tallers del nou curs:


Subvencions

Consell de Mallorca

Les subvencions del Consell de Mallorca per al curs 2020/21 encara no s’han publicat. Tot d’una que es facin públiques tendreu tota la informació a la vostra disposició en aquesta pàgina.

Ajuntament de Palma

Les subvencions de l’ajuntament de Palma per a l’any 2.020 encara no s’han publicat. Tot d’una que es facin públiques tendreu tota la informació a la vostra disposició en aquesta pàgina.


Tallers i activitats de Sempre

Soft Line Dance – Ball en Línia Suau

Partim d’una sola idea: TOTS PODEM BALLAR. I d’un desig: TOTS VOLEM BALLAR. Especialment quan ens trobam amb amics d’altres clubs al carrer en una verbena o a un hotel quan anam de cap de setmana. I volem ballar el mateix i volem poder ballar coreografies adaptades per a Gent Gran. Perquè mos agrada divertir-nos sense fer-nos mal o sense haver de patir la frustració de no poder seguir els més joves en balls complicats que mos prenguin les ganes de participar en la festa.

El programa Soft Line Dance ha preparat tallers de ball en línia que vos ensenyaran a ballar les cançons de tota la vida però d’una manera divertida, segura i suau, uns tallers que vos garanteixen que tots podreu seguir els passos de les coreografies i tots podreu ballar les mateixes cançons quan aneu a trobades, verbenes i hotels. Perquè els nostres monitors de ball en línia han preparat les classes pensant en vosaltres. Ets Gran? Pots ballar!


Informàtica amb tablets

(si no en teniu no passeu pena, les durem nosaltres). Tant si disposau d’instal·lacions com si no, vos oferim cursos d’informàtica. Windows, Office, Facebook ó Google deixaran de ser les grans desconegudes. Els tallers d’informàtica per a aquells clubs interessats que no disposin d’ordinadors començaran, si hi ha demanda suficient, a partir de mitjans setembre de 2.016. FACTORIA SENIOR CLUB aportarà tablets (1 per cada dues persones amb un màxim de 8-10 participants). Feis tot d’una que pogueu les vostres reserves per tal de poder planificar adequadament els tallers.

El món de la informàtica, en l’actualitat, va més enllà dels ordinadors. Tots tenim al nostre abast un telèfon mòbil de darrera generació (smartphone ó iphone) o una tablet que voldriem saber utilitzar millor per poder aprofitar tota la seva potencialitat. Aquests aparells, avui per avui, son ordinadors gaire bé perfectes que, per a moltes feines, fan innecessari disposar d’un ordinador. Amb els tallers de telefonia mòbil i tàbles aprendrem a navegar per internet, a manejar comptes de facebook i a obrir i gestionar pàgines webs i blocs, bén igual que ho fariem des d’un ordinador portàtil.


Un envelliment més saludable i feliç. Taller de Salut i Felicitat

L’objectiu d’aquest taller és el de crear un espai en el que les persones majors puguin desenvolupar les qualitats i les habilitats que proporcionen un estat de tranquilitat i de felicitat, a més d’incentivar els hàbits saludables i de facilitat la trobada, amb l’objectiu de crear sistemes de suport social.

Formarem un grup de companys i companyes amb els que mos sentirem confiats i respectats i així, mitjançant diferents dinàmiques de grup, jocs, xerrades i exercicis:

Aprendrem habilitats socials per a relacionar-nos més satisfactòriament.

Practicarem meditacions que mos ajudaran a estar més tranquils i assossegats.

Aprendrem formes d’augmentar la nostra autoestima per a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos.

Aprendrem a estar més contents practicant la risoteràpia.

Desenvoluparem la nostra creativitat i imaginació, que estan íntimament lligades a altres capacitats cognitives com la memòria.

Posarem en pràctica l'”escolta activa”, per a comunicar-nos millor.

Aprendrem a tenir una vida més saludable en tots els sentits.

taller memòria


Tallers de Tai-Txi i Txi-kung

Totes les modalitats de txi-kung, inclosa el tai-txi, són originàries de l’antiga Xina. Es tracta d’exercicis eficaços per a guanyar salut i benestar. El txi-kung és l’art de fer servir l’energia corporal tal com l’entén la Medicina Tradicional Xinesa. El txi-kung funciona adoptant determinats esquemes respiratoris, fent determinades visualitzacions i realitzant diverses postures i moviments amb gran relaxació, suavitat i concentració. El tai-txi consisteix en un seguit de moviments suaus i elegants dissenyats per a exercitar el cos i tranquil·litzar la ment. Hi ha nombrosos estudis científics que demostren l’eficàcia del tai-txi especialment en l’abordatge de malalties relacionades amb l’estrès.


Telefonau-nos al 971 754 860 ó envia-nos un e-mail a factoria@factoriadesomnis.org  i vos ho explicarem tot, fil per randa.


També seguim oferint els tallers de sempre:

Ball Social, Danses, Ball en Línia, Exercici Físic…

BALL

No obstant les importants novetats dels nostres programes, cap any deixam de banda els nostres tallers tradicionals. El Ball Social, les danses, el Ball en Línia (Soft Line Dance) i els tallers d’exercici físic, gimnàstica de manteniment, ioga, pilates, tai-txi i zumba seguiran estant presents a Factoria Sènior Club.

Educació Física


Tallers Creatius

Teatre

Com cada any, no hem de perdre de vista que FACTORIA SENIOR CLUB té grans propostes de tallers creatius per al seu club o associació:

•          Brodats

•          Ceràmica

•          Pintura

•          Manualitats

•          Teatre

•          Coral

•          Informàtica i telefonia mòbil i tablets

•          Cultura i llengües (anglès, català…)

•          Tallers cognitius

Contactau amb nosaltres. Tenim una solució per a cada necessitat.


Els tallers i activitats del Programa FACTORIA SENIOR CLUB es realitzen entre els mesos de setembre d’enguany a juny de l’any que ve (llevat que enguany hagueu programat tallers pel mes de setembre corresponents al curs 2019/20, per mor de l’Estat d’Alarma), ambdós inclosos. Per a contractar altres dates avisau-nos.

Les classes, segons el taller, s’imparteixen en una o dues sessions setmanals, amb un total de:

GIMNÀSTICA: 2 h setmanals amb dues sessions de 45 min. cada una, amb un descans de 15 minuts a cada sessió (8 h mensuals per taller);

RESTA DE TALLERS: 90 minuts d’activitat setmanal (6 hores mensuals per taller).

Si preferiu altres horaris o periodicitat per a les sessions, consultau-nos.

El mínim aconsellable per a cada taller és de 15 persones (excepte els tallers d’idiomes i d’informàtica, en els que es recomana no sobrepassar les 8-10 persones, per tal d’assegurar la qualitat de les classes). Si no arribau als mínims necessaris de participants també podeu realitzar els cursos i tallers, ja que l’objectiu principal no és la quantitat sinó la qualitat de les activitats i que tothom que hi vulgui participar ho pugui fer.

El màxim de persones permeses actualment en un taller és de 25 persones. S’ha de mantenir una distància de seguretat entre usuaris de 2 metres a banda i banda. No es poden fer activitats que suposin contacte físic. El ball de saló i qualsevol tipus de ball en parella estan prohibits. Els tallers de cant coral tenen restriccions encara més grans (separació de 3 m i una limitació de màxim 15 persones per classe, inclòs el director, sigui quin sigui la mida de la sala). Tota la informació de seguretat FENT CLIC AQUÍ

Obtindreu el full d’inscripció telefonant al 971 754 860.


Subvencions. Informacions del Consell de Mallorca

Subvencions. Informacions de l’Ajuntament de Palma

logo ajuntament palma